Unohda asuntoauton vuokraus ja vuokraa näppärä asuntovaunu Imatra - Lappeenranta -alueelta

Vuokraa matkailuvaunu, joka sopii kaikille ja matkaile uudella tavalla!

Ketterä Niewiadow 126 NTL -asuntovaunu on kevytperävaunu, joten sitä voi vetää helposti lähes millä tahansa autolla ja tavallisella ajokortilla ilman aiempaa karavaanarikokemusta. Tästä syystä myös nopeusrajoitus on 100 km/h, mikä lisää matkailun mielekkyyttä. Pieni matkailuvaunu pitää sisällään yllättävät tilat ja kaikki modernit mukavuudet, jotka vastaavat isompia vuokrattavia matkailuautojakin. Vaunussa on kaksi erillisvuodetta tai yksi iso parisänky (195 cm X 185 cm), johon mahtuu kaksi aikuista ja jopa kaksi pientä lasta. Tämä asuntovaunu onkin parhaimmillaan pariskunnille ja pienille perheille.

Verrattuna matkailuautoon voit matkustaa mukavasti omalla autolla ja irrottaa matkailuvaunun leiripaikalle, mikä lisää käyttömahdollisuuksia huomattavasti! Niewiadow kulkee kevyesti ja kulutuskaan ei kasva mahdottomasti. Sopii myös useille sähköautoille.

 

 

Tärkeimmät:

 • Miltei kaikki nykyajan mukavuudet
 • Keskuslämmitys (Trumatic)
 • Lattialämmitys (Ebeco)
 • Jääkaappi ja pieni pakastin (Dometic)
 • Liesi (Dometic)
 • WC (Thetford)
 • Vesihanat keittiössä ja WC:ssä
 • Maasähkö tai akkuvirta
 • Kaasujärjestelmä
 • Iso parivuode 195 cm X 185 cm tai kaksi erillisvuodetta
 • Etuteltta, pöytä ja 4 kpl retkituoleja
 • Pyöräteline kahdelle pyörälle (Thule)
 • Sopii lähes kaikkiin autoihin, joissa vetokoukku
 • Sopii myös sähköautolle ja hybridille!
 • Saa vetää normaalilla b-ajokortilla 100km/h (750kg kevytperävaunu)
 • Pituus 4,5 m ja leveys 2,05 m
 • Et tarvitse aiempaa karavaanarikokemusta
 • Ei kilometrirajoitusta
 • Vuokraa samalla reissuun mukaan TelttaSauna suihkulla edulliseen viikkohintaan 99 € (norm. 159 €)!
 • Saatavilla lisävarusteeksi myös Dometic ACX3 30 matkajääkaappi 29 €/viikko (toimii esim. vetoautossa 12V liittimellä tai 230V pistokkeella ja kaasulla)
 • Vaunut ovat vuosimallia 2021-2022

Vuokraus alkaa maanantaina viimeistään klo 18 ja palautus sunnuntaina klo 20 mennessä

Hinnasto:
Viikko 299 €
tai kaksi viikkoa 499 €
Viikot ajalla 17.6.–18.8. 399 €

Varaustilanteen salliessa voidaan sopia ja joustaa ajoista. Vuokraus kesäkaudella tasaviikoin. Muuna aikana myös viikonloput mahdollisia – kysy tarjousta myös edullisesta kuukausivuokrauksesta! Kausi ulottuu suunnilleen pääsiäisestä marraskuulle, talven pakkasilla vaunu lepää.

Varaus- ja vuokrausehdot

Lisätietoja

Niewiadow 126 NTL on mallisarjan mukavin malli, joka tunnetaan Suomessa myös nimellä Poksi. Se on pitkän tuotekehittelyn ja futuristisen modernin muotoilun saanut sympaattinen retkeilyvaunu. Perusmallia on valmistettu aina 1970-luvulta saakka ja varustelua kehitetty kulloistenkin vaatimusten mukaan. Tällä vaunulla liikut sujuvasti ahtaissakin paikoissa, nopeasti ja tyylikkäästi! Jarruin varustettu alusta lisää turvallisuutta ja on vakaa vetää myös kokemattomallekin kuskille.

Viileällä säällä vaunun digitaalisesti ohjattu Trumatic-ilmakeskuslämmitys huolehtii lämmityksestä. Jos saatavilla on 230 V sähkövirtaa, voit käyttää Ebecon lattialämmitystä, mutta akkujärjestelmän avulla kaasukäyttöinen lämmitys toimii myös ilman maasähköä. Jääkaappi ja pieni pakastin toimii parhaiten maasähköllä ja kaasulla mutta myös akulla kun vaunu on ajossa autoon 13 pinnisellä liittimellä kytkettynä ja auto syöttää virtaa (jäähdytysteho tosin on yleensä huomattavasti pienempi). Ruoanlaittoon kannattaa käyttää tehokasta kaasuliettä. Vaunussa on lisävarusteena USB-pistokkeet ja jännitemittari. Akku latautuu aina kun vaunu on kytketty maasähköön (ja ajossa autoon 13 pinnisellä liittimellä kykettynä ja auto syöttää virtaa), mutta ilman verkkovirtaakin on mahdollista matkailla useampi päivä. Valaistus ja vesipumput toimivat myös akkuvirralla.

Vaunussa on 10 + 10 l vesitankit ja hanat keittiössä ja WC:ssä. Thetfordin kemiallinen kasetti-WC on helppokäyttöinen ja vastaa käyttökokemukseltaan miltei tavallista vessaa. Suihkua ei vaunussa ole, mutta yleensä leirintäalueilla suositaan muutenkin huoltorakennuksissa olevia suihkutiloja käytännön syistä: matkailuvaunujen ja matkailuautojen lämminvesivaraajat ja vesitankit ovat yleensä pieniä, eikä suihkun käyttö ole kovin mielekästä rajallisissa tiloissa kosteudenkaan takia. Lisävarusteena voit vuokrata edulliseen erikoishintaan TelttaSaunan, jossa on lämminvesipata kiukaassa ja akkukäyttöinen suihku.

Vaunussa on perus keittiövälineitä keittämiseen ja paistamiseen, mutta voit käyttää myös omia. Majoittumista varten täytyy käyttää omia lakanoita, peittoja ja tyynyjä. Vaunussa on mukana kaasupullo, jonka voi täyttää tarpeen mukaan tai voit käyttää omaa pulloa.

Ennen vuokrausta, tutustu ohjeisiin ja katso videot. Toki saat aina henkilökohtaisen opastuksen asuntovaunua noudettaessa.

Turvallisuus on tärkeintä. Asuntovaunun kaasujärjestelmä tarkastutetaan säännöllisesti asiantuntevalla huoltoliikkeellä. Vaunussa on palovaroitin, häkävaroitin ja sammutin sekä ensiapulaukku. Renkaan paikkausta varten mukana on korjausvaahto. Vaunussa ei saa tupakoida.

Vaunu palautetaan siivottuna, puhdistettuna ja kasetti-WC tyhjennettynä.

Vaunun nouto ja palautus on Imatralla Itä-Siitolassa, kaksi minuuttia 6-tieltä Mansikkakosken sillalta. Lappeenranta, Ruokolahti, Rautjärvi ja esimerkiksi Puumala ovat lähellä, joten matkailuvaunu on helppo hakea vuokralle myös muualta – tai napata auton perään ohi kulkiessa pidemmästäkin matkasta.

Pantti 100 € palautetaan kun vaunu palautetaan siivottuna ja kunnossa. Vaunu on vakuutettu liikennevakuutuksella ja täyskaskolla. Omavastuu 500 €. Vakuutusehtojen mukaisesti liikkuminen on mahdollista Pohjoismaissa.

Talven pakkasilla vaunu lepää eikä sitä vuokrata. Festareille ja tapahtumiin vuokrataan eri ehdoin tai ei lainkaan.