Vuokrapalju / paljukärry - Imatra ja Lappeenranta

Palmu Pore on uusi luksustason vuokrattava palju!

Palmu Pore on lesoilua verrattuna perinteiseen vuokrapaljuun. Kylän suurin allas jopa kymmenelle kylpijälle, porejärjestelmä, led-valaistus sisällä ja ulkona, musiikkisoitin, huojuvat palmut, kelluvat juomat… Kokoa parhaat ystäväsi, kytke musiikki bluetooth-yhteydellä soittimeen ja nauti poreista!

Saatavilla kahta eri versiota: puulämmitteinen ja nappia painamalla polttoaineella lämpiävä jetset-versio.

Palmu Pore on luksusta kaikin puolin. Mikä parasta, sinun ei todellakaan tarvitse pestäjynssätä allasta käytön jälkeen – sen kun nautit poreista! Palmu Pore luovutetaan aina pestynä ja huolellisesti desinfioituna selkeiden käyttöohjeiden kanssa. Vuokrauksen aikana päivystävä puhelin vastaa, jos mitä tahansa kysyttävää ilmenee.

 

Tärkeimmät:

  • Paras tunnelma ja tyyli!
  • Porejärjestelmä
  • Tunnelmavalot sisällä ja ulkona
  • Säänkestävä audiojärjestelmä
  • Tehokas kamiina tai helppo diesel-lämmitin
  • Kelluva juomatarjotin
  • Huojuvat palmut
  • Jetset-versiossa pyöreä allas - kukaan ei jää nurkkaan!

Vuokra-aika: torstai-sunnuntai tai sunnuntai-torstai

Hinta: 249 €

*juhlapyhinä eri hinnat

Varaus- ja vuokrausehdot

Usein kysyttyä

Paljon tarvitaan vettä? Noin 1700 litraa. Täyttöön menee letkusta riippuen 1-3 h. Vesi maksaa noin 8-9 € esim. Imatran Vesilaitoksen hinnoilla. Hanavesi tai puhdas kaivovesi on parasta.

Mites lämpiää? Kamiinaversioon käy normaalit polttopuut, mieluiten lehtipuu. Voimme myös toimittaa puut sopimuksen mukaan. Diesel-versioon käy diesel, moottoripolttoöljy tai biodiesel. Mukana tulee tankkaustilaa 30l. Polttoaineet sopimuksen mukaan. Lämmitykseen menee 2-3 h. Tästä syystä voit noutaa Palmu Poreen esim. viikonlopuksi jo torstai-iltana tai vaikka perjantaina aamusta, jotta ehdit valmistella poreet iltaan mennessä rauhassa ja nauttia koko viikonlopun.

Haiseeko jetset-versiossa dieselin käry ja savu ja paljon menee polttoainetta? Ei haise eikä savuta! Diesel-versio onkin parempi valinta vaikkapa kaupunkialueella. Käytönnössä lämmitin vastaa webastoa - termostaattiohjaimen ansiosta lämmitys ja säätö käy nappia painamalla. Polttoainetta kuluu viikonlopussa parhaimmillaan vain 10 litraa! Mukana tulee lisäksi 20l kanisteri.

Tarvitseeko saunaa tai suihkua? Suihkussa olisi hyvä käydä aina ennen altaaseen menoa. Se pitää veden käyttökelpoisena pidempään. Mutta eihän se välttämätöntä ole.

Miten vesi kestää puhtaana? Mukana seuraa kloori ja ohjeet klooraamiseen. Likaa ja roskia kloori ei poista, mutta tuhoaa bakteereja.

Saako Palmu Poreen tilattua perille tuotuna? Kyllä onnistuu! Kuljetuksesta ja muista lisäpalveluista sovitaan aina erikseen, mutta kohtuuhintaan. Kysy rohkeasti.

Tarvitseeko allasta pestä käytön jälkeen? Ei, se kuuluu vuokraajan töihin!

Onko Palmu Pore sähköturvallinen? Asennukset on tehnyt osaava sähköinsinööri ja porejärjestelmä on varustettu vikavirtasuojalla, joten voit olla huoletta, kun noudatat ohjeita.

Mistä Palmu Pore noudetaan? Noutopaikka sovitaan aina tapauskohtaisesti. Oletuksena on nouto Imatralta Itä-Siitolasta, kaksi minuuttia 6-tieltä Mansikkakosken sillalta.

Vuokrataanko tapahtumiin? Lähtökohtaisesti festareille yms. yleisötapahtumiin vuokrataan ainoastaan lämmittäjän kanssa eri sopimuksella.