Vuokrapalju / paljukärry - Imatra ja Lappeenranta

Palmu Pore on uusi luksustason vuokrattava palju!

Palmu Pore on lesoilua verrattuna perinteiseen vuokrapaljuun. Kylän suurin allas jopa kymmenelle kylpijälle, porejärjestelmä, led-valaistus sisällä ja ulkona, musiikkisoitin, huojuvat palmut, kelluvat juomat… Kokoa parhaat ystäväsi, kytke musiikki bluetooth-yhteydellä soittimeen ja nauti poreista!

Palmu Pore on luksusta kaikin puolin. Mikä parasta, sinun ei todellakaan tarvitse pestäjynssätä allasta käytön jälkeen – sen kun nautit poreista! Palmu Pore luovutetaan aina pestynä ja huolellisesti desinfioituna selkeiden käyttöohjeiden kanssa. Vuokrauksen aikana päivystävä puhelin vastaa, jos mitä tahansa kysyttävää ilmenee.

 

Tärkeimmät:

  • Paras tunnelma ja tyyli!
  • Porejärjestelmä
  • Tunnelmavalot sisällä ja ulkona
  • System One säänkestävä audiojärjestelmä
  • Tehokas kamiina
  • Kelluva juomatarjotin
  • Huojuvat palmut!

Vuokra-aika: torstai-sunnuntai tai sunnuntai-torstai

Hinta: 249 €

*juhlapyhinä eri hinnat

UKK/FAQ:

Paljon tarvitaan vettä? Noin 1700 litraa. Täyttöön menee letkusta riippuen 1-3 h. Vesi maksaa noin 8-9 € esim. Imatran Vesilaitoksen hinnoilla. Hanavesi tai puhdas kaivovesi on parasta. Voimme myös toimittaa veden sopimuksen mukaan.

Mites lämpiää? Normaalit polttopuut käy, mieluiten lehtipuu. Voimme myös toimittaa puut sopimuksen mukaan. Lämmitykseen menee 2-3 h. Tästä syystä voit noutaa Palmu Poreen esim. viikonlopuksi jo torstai-iltana tai vaikka perjantaina aamusta, jotta ehdit valmistella poreet iltaan mennessä rauhassa ja nauttia koko viikonlopun. Ota etäpäivä ja lämmitä samalla allas…

Tarvitseeko saunaa tai suihkua? Suihkussa olisi hyvä käydä aina ennen altaaseen menoa. Se pitää veden käyttökelpoisena pidempään. Altaassa aika kuluu kuin siivillä, joten monesti saunominen ei enää samana päivänä kiinnosta, jos on Palmu Poreeseen astunut.

Miten vesi kestää puhtaana? Mukana seuraa kloori ja ohjeet klooraamiseen. Likaa ja roskia kloori ei poista, mutta tuhoaa bakteereja.

Saako Palmu Poreen tilattua perille tuotuna? Kyllä onnistuu! Kuljetuksesta ja muista lisäpalveluista sovitaan aina erikseen, mutta kohtuuhintaan. Kysy rohkeasti.

Tarvitseeko allasta pestä käytön jälkeen? Ei, se kuuluu vuokraajan töihin!

Onko Palmu Pore sähköturvallinen? Asennukset on tehnyt osaava sähköasentaja ja porejärjestelmä on varustettu vikavirtasuojalla, joten voit olla huoletta, kun noudatat ohjeita.

Mistä Palmu Pore noudetaan? Noutopaikka sovitaan aina tapauskohtaisesti. Oletuksena on nouto Imatralta Itä-Siitolasta, kaksi minuuttia 6-tieltä Mansikkakosken sillalta.

Vuokrataanko tapahtumiin? Lähtökohtaisesti festareille yms. yleisötapahtumiin vuokrataan ainoastaan lämmittäjän kanssa eri sopimuksella.