Näin homma toimii:

Teltta on pakattu kuljetuspusseihin. Itse teltan osat ovat maks. 1 m pitkiä. Kiuas painaa noin 15 kg ja kivet 10-17 kg. Lauteet ovat noin 170-180 cm pitkät ja taittuvat kasaan. Koko komeus kulkee yleensä normaalissa henkilöautossa. Lauteet ovat suurin kuljetettava erä, mutta jos lauteet tekee itse tai käyttää vaikkapa puutarhatuoleja, paketti mahtuu vielä pienenpään tilaan.

Telttasauna on nopea ja helppo pystyttää. Katso pystytysohjeet Youtubesta. Videolla rungon kasaus näytetään seikkaperäisesti. Ei hankalia ohjeita luettavaksi.

Muista kiinnittää teltta aina maahan johonkin tukevaan. Eli harusnarut kiinni joka kulmasta. Teltan liepeiden päälle kannattaa myös laittaa vaikkapa kiviä painoksi (ei teräviä!).

Kuivata teltta mahdollisuuksien mukaan ennen palautusta. Saunateltan saa palauttaa märkänä, mutta se on toimitettava siinä tapauksessa viipymättä palautuspaikalle! Telttaa ei saa säilyttää märkänä. Lisämaksu märkänä palauttamisesta on kohtuullinen 20€, koska kuivattaminen vaatii myös meiltä aikaa ja työtä.

Haisevasta, pilaantuneesta tai rikkoutuneesta teltasta tai varusteesta veloitamme uuden tuotteen hinnan tai korjauskulut ja menetetyt vuokratuotot.

Kuivalla ja lämpimällä säällä sauna kuivaa nopeasti, kun polttaa pesän tai pari saunomisen päätteeksi ja pitää ovea auki. Talvella kuivattelu voi viedä pidempään. Sateella vielä pidempään…

Käytä vain lehtipuuta kiukaan lämmitykseen. Koivu on parasta. Pilko puut mahdollisimman pieniksi talvella tai kylmällä säällä.

Käytä vain teltan mukana tulevia oikeita kiuaskiviä. Älä sijoita kiuasta liian lähelle seinää. Muista pitää vesisäiliö aina täynnä vettä!

Käytä vuokralauteilla aina peflettiä tai uima-asua ja pese lauteet käytön jälkeen huolellisesti.

Teltan katto ei kestä lumikuormaa, joten poista lumi tarvittaessa katolta varoen.

Saunoissa ei saa käyttää kiukaalle laitettavia hajusteita tms. eikä harrastaa turvekylpytyyppistä tai vastaavaa normaalista saunomisesta poikkeavaa toimintaa, joka voi vaikeuttaa puhdistustyötä kohtuuttomasti.

Älä polta telttaa tai itseäsi äläkä jätä saunaa ikinä pystyyn vartioimatta!

Nouto ja palautus onnistuu ilman lisäkuluja Imatralla aina. Lisäksi se on mahdollista myös Lappeenrannasta kesäkaudella tilanteen mukaan. Kysy kuljetusta erikseen.

Käyttämämme telttasauna on laadukas Mikkelin Joretuotteen kehitystyön tulos ja valmistettu Suomessa.