Vuokrasauna / kärrysauna Imatra ja Lappeenranta

Vuokraa pönttösauna pyörillä - huikea poltettu peräkärrisauna!

Tämän saunan pelkkä olemus on jo elämys! Hiillostekniikalla eli perinteisellä shou sugi ban -tyylillä valmistettu ainutlaatuinen tynnyrisauna on lastattu pyörien päälle ja painaa alle sallitun kevytperävaunun rajan, joten tätä peräkärrisaunaa voi vetää peräkoukullisen auton perässä kuka haluaa ja minne haluaa. Saunan kaikki puuosat on poltettu ja hiillostettu, puhdistettu ja käsitelty luonnonöljyllä.

 

 

Tärkeimmät:

  • Ainutlaatuiset löylyt
  • Tunnelmallinen led-valaistus akulla
  • Kiuas lämminvesisäiliöllä ja suihku
  • Saunaan sopii väljästi vähintään kuusi saunojaa kerralla
  • Vie vaikka Saimaan rantaan
  • Huikea fiilis!

 

Vuokra-aika: torstai-sunnuntai tai sunnuntai-torstai

Hinta: 249 €

*juhlapyhinä eri hinnat

Varaus- ja vuokrausehdot

Usein kysyttyä

Kuinka nopeasti lämpiää? Kesäkelillä noin puoli tuntia, kylmällä säällä tunnin verran. Normaalit 33cm polttopuut käy, mieluiten lehtipuu. Voimme myös toimittaa puut sopimuksen mukaan.

Mites peseytyminen? Kiukaassa on lämminvesipata, joten lämmintä pesuvettä on tehtävissä helposti. Mukana seuraa myös akkukäyttöinen suihku, jolla pesu käy kätevästi vettä säästäen.

Sauna- tai kylpyhuoneremontti tulossa - voiko vuokrata vaikka kahdeksi viikoksi? Kyllä, ota yhteyttä - sovitaan hinta sesongin mukaan sopivaksi.

Tarvitseeko saunaa pestä? Ei, se kuuluu vuokraajan töihin!

Haiseeko sauna savulta? Ei, koska pinta on pesty ja käsitelty luonnonöljyllä polton jälkeen.

Saako Pönttösaunan tilattua perille tuotuna? Kyllä onnistuu! Kuljetuksesta ja muista lisäpalveluista sovitaan aina erikseen, mutta kohtuuhintaan. Kysy rohkeasti.

Mistä Pönttösauna noudetaan? Noutopaikka sovitaan aina tapauskohtaisesti. Oletuksena on nouto Imatralta Itä-Siitolasta, kaksi minuuttia 6-tieltä Mansikkakosken sillalta.

Vuokrataanko tapahtumiin? Lähtökohtaisesti festareille yms. yleisötapahtumiin vuokrataan ainoastaan lämmittäjän kanssa eri sopimuksella.