Pikahalkomakone ja puiden halkominen on juhlaa

Vuokraa halkomakone Imatra - Lappeenranta -alueelta

Saunapuut alkoivat olla vähissä, joten jotain oli tehtävä. Pöllit saatiin poikki, mutta halkominen vanhalla Fiskarsilla oli tuskaa ja hidasta. Saunaankin oli kiire.

Niinpä päätettiin pelastaa saunojien ajankäyttö olennaiseen ja hankittiin myös vuokrattavaksi pikahalkomakone! Tämä uusi upea laite tekee pilkettä ennätysajassa. Puiden halkominen ei ole koskaan ollut näin nopeaa. Halkomakone päräyttää puun halki sekunneissa. Apupojat pinohommissa ei kestä perässä kun saunamestari tätä operoi.

Pikahalkomakone on teknisesti mallia Norrköping WP 7 ja vuodelta 2022. Se toimii tavallisella verkkovirralla ja on hiljainen sekä miellyttävä käyttää. Halkaisukone toimii kineettisellä voimalla ja se halkoo maksimissaa 50 cm pituisen ja  30 cm halkaisijaltaan olevan puun hetkessä. Verrattuna hydrauliseen halkomakoneeseen nopeus  on mahtavaa ja mieli lepää.

Laite painaa reilut 60 kg , joten kuljetukseen kannattaa varata peräkärry tai pakettiauto tai vastaava suurempi auto. Apumies ei välttämättä ole pahitteeksi nosteluun. Jos laitetta kuljetetaan kyljellään, alle on laitettava pehmikettä, kuten matto tms. jottei arvon laite turhaan naarmuunnu.

Vuokraa halkomakone

Vuokra on kohtuullinen 129 €/viikko tai 50 €/vuorokausi + lisäpäivät 35 €. Elikkä viikonloppu olisi 85 €. Tarvittaessa 20 m kelakaapeli mukaan 10 €/vuokraus.

Nouto Imatralta Itä-Siitolasta, pari minuuttia 6-tieltä.

Soita ja varaa!
p. 050 35 44 988

PS. Jotta ei olisi pilke silmäkulmassa, laitteessa on hyvät turvavarusteet. Mutta ole silti varovainen ja tutustu mukana seuraaviin käyttöohjeisiin aina ennen käyttöä ja noudata valmistajan ohjeita. Huomio myös riittävän paksu jatkojohto, jotta moottori ei rikkoudu.

Katso yleiset varaus- ja vuokrausehdot.

 

 

Tekniset tiedot: Norrköping pikahalkomakone 7T jaloilla

  • Teho 1500 W / 230 V
  • Halkaisuvoima maks. 7 tonnia
  • Halkaisupituus maks. 500 mm
  • Puun halkaisija maks. 300 mm
  • Paino 62,5 kg
  • Kriittiset mitat (noin): korkeus 105 cm x pituus 170 cm x leveys 45 cm
  • Melutaso n. 83 dB(A)
  • Jatkojohdon kaapelin tulee olla 2.5mm2 ja mahdollisen johtokelan auki purettuna
  • Pyörät alla siirtelyä varten